Tuesday, November 20, 2012

PUREEN stock clearance

Masuk ujung-ujung tahun ni dah jadi adat kan jualan aka sales penghabisan stok..kali ni memang menarik...jualan penghabisan stok untuk produk pureen...ujung minggu ni je iaitu 24 dan 25 November 2012 dekat summit company..

Daku tengah frust ni sebab last week daku bersenang lenang kat umah,tak de pulak nak buat sales...bila daku ada hal boleh pulak ada sales ni....nak buat macammana...rosak mood nak shopping...tapi at least boleh menyelamatkan duit yang ada ni..hehe...

Pada yang nak gi sales ni, daku sediakan details dia:

 Peta pun ada dah tu...so,insyaAllah takkan sesat...


Siap banner bagai ni...

Nak tau dengan lebih lanjut leh klik PUREEN....selamat bershopping la semua yek...daku ada meeting aka kursus aka makan angin selama 3 hari...memang tak sempat la nak pergi serbu tempat ni....

24 comments:

Mrs Lurve said...

memg nak pegi..tolong-tolong..kenapa jauh sgt, xpernah pun ada dkt penang

Sue-Rya Qistina said...

summit co ni mmg selalu wat sales. tapi x pernah pegi pun. huhuhu

SumeSakan said...

hahahaha br nengok semalam dan memang dah set x mau pi untuk anak kali nih....rituh anak 1st g borong smpi 400+...tp memang berbaloi2...borong habis...hehehehe

izzah said...

mrs lurve: weekend ni..so,apa salahnyer sesekali turun ke kl ni...hehe

sue rya:mmg pn..slalu sgt diorg wat sale...maybe stock byk kot..

sume sakan: ye ke...bestnyer...slalu xberpeluang...tiap kali diorg wat sales,mesti ada je halnyer...duit ni mcm tau2 je xbg kuar...hehe...

eita said...

jauh sangat tu..

izzah said...

eita:jauh ke?kna tggu sales kt tmpat sendiri la nmpak gayanyer...

mia izzati said...

ala takde rezeki lak ye....hurmm tapi biasala kak ujung tahun..abihkan stok...

BERT said...

alahai jauhnye! sy mmg suke produk pureen ni..

izzah said...

Mia:kna tggu ujung thn dpn la plk nmpak gayanyer ni...hehe..

Bert:duk area mana?xpe2 nnti pureen buat lg sales ni kot...kita tggu next time...

rieda_ffya said...

wah..org kat sane mesti syok terjah kan..

Cho Zila said...

akak tak penah pegi wlupun dekat.. tapi kalau ada benda yang memang nak dibeli baguihler pergikan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jauh la nk p..kirim blh x kihkihkih

PinkUmmi said...

lahai jauhnye....

izzah said...

k rieda:hehe..org kat sini dh jemu dh kot...org jauh2 yg slalu dtg...

k cho zila:xtau nk beli ape ker?dh smpai nnti tau la nk perabih duit kt mana...hehe...

izzah said...

waniey: sy xsempat nk gi...ada hal kna blk pahang..huhu...

pink ummi:apa salahner sesekali dtg kl..leh ronder2 skali makan angin...hehe...

Hilmirda Daud said...

Sejak anak2 dah besar ni.. dah tak de jeling2 lagi barang baby kalau dulu nilah yang di nanti2.

LydSunshine said...

Alaaaa... geramnya... kita balik kampung plak masa ni.

izzah said...

k hilmirda: akak kira xterpengaruh la ni kan...hehe...ni golongan sy yg ada anak kecik ni yg kuat sgt terpengaruh....=P

izzah said...

Lyd:alahai...mmg sesuai sgt dgn awk yg tgh preggy ni kan....tp nk camner...sempat lg ahd tu kalau blk awl ke kl..

Nora Karim said...

ala... baru je balik dr kl... kena pi semula la ni.. adeh...

izzah said...

K Nora:hehe..kna gi smula la ni...pi jgn xpi yek..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jauhnya nak shopping barang pureen :)

SumeSakan said...

datang menjengah sini ag...selamat petang yg damai...chewahh

Fifi Nadhrah said...

last warehouse die fifi g.. kali ni tau.. tapi malas nak g sebab busy.. hihi.. memang murah n berbaloi.. tapi kene beli banyak sekali gus la..