Monday, November 19, 2012

Join Group Segar Follower

Salam dan selamat bercuti untuk para guru seMalaysia...
Alhamdulillah harini kita masih bernafas dan menikmati kedamaian, ketenangan n kesejahteraan kat Malaysia ni kalau nak dibandingkan dengan bumi Gaza...

Entry ni nk ajak memeriahkan GSF sebenarnya...daku pun tak perasan dah masuk dalam list GSF ni sebab dah lama request tapi baru diapprove...sampai daku pn dah lupa...hehe...maklumla,urat dah banyak putus lepas bersalin haritu...(alasan je lebih ni)...

Papepun thanks pada admin yang approve dan selamat berkenal kenalan pada semua warga GSF...seronok bila ramai kawan2 bloggers ni...leh tukar2 pendapat dan nasihat:-)
Published with Blogger-droid v2.0.9

21 comments:

Deqla manjew said...

Owh awak gsfian dlm group page je kan?? Yg dlm blog x kot...cer xplain...

Mrs Velentine said...

deqla dlm page fb jer..yg blog belum lagi...

LydSunshine said...

Selalu dgr psal GSF ni.

Bui Junaidi said...

NAK JOIN TP MALAS LA PULAK...HIHIHI

fiza said...

Macam mana nak join nih?

rieda_ffya said...

nak join jgk ....

izzah said...

Deqla:yup...dlm page je..yg dlm blog tu xtau la plk cmner...tak kot..

Mv:that's rite..

Lyd:sy pn br nk mnceburkn diri..hehe..mmg slalu dgr je jgk...

izzah said...

K bui:sy pn xde la rajin mana..hikhik...;-)

K fiza n k rieda:sy join yg dlm fb je dlu..lum diuprade utk blog lg..cuba tnya MV kt atas ni...aritu pn sy request mlalui blog jgk...

nadia said...

salam kak,
group ape ni eh? first time nadia dengar. boleh bagi link?

Yana Libra said...

oo..fb aje kot..sy pun br 1st time masuk blog ni..huhu~

izzah said...

Nadia:link xingat la coz ni close group..akak dlu pn request pd admin dia nk join...try google..

izzah said...

Yana:haah..fb je...blog lum lg...

Ain Dzaya said...

welken to GSF :))

izzah said...

Thanks ain...tp bak kata yg lain2 la...kt page je bkn blog...sypn xtau...

Mrs Velentine said...

kalau nak jadi ahli GSF yg dlm blog..izzah kena segar sentiasa dgn entry2 baru & selalu jenguk setiap ahli2 blog...pemilihan akan dibuat oleh mama arina

Mrs Velentine said...

kalau nak jadi ahli GSF yg dlm blog..izzah kena segar sentiasa dgn entry2 baru & selalu jenguk setiap ahli2 blog...pemilihan akan dibuat oleh mama arina

izzah said...

Ooo..gitu yek mv..thanks for the info...:-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

GSF mmg best hikss

ayut said...

wah..dh jd geng GSF ea :) meriah nnt blog...hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya join kat fb jgk tapi tak aktif sangat sebab fb kat opis tak boleh bukak :)

nadia said...

macam berminattttt je. :)
kak izzah, nadia pon suka baca blog akak. banyak info yang bergunaaaaa. :)