Friday, November 9, 2012

SERABUT

Entry pendek dari tuan tanah...

Seriously sungguh-sungguh SERABUT dengan keadaan sekeliling ni..diri sendiri SERABUT dengan keje yang tak siap...tengok orang-orang lain yang SERABUT duk jalan ke hulu ke hilir menyiapkan keje...tempat keje ni yang SERABUT dengan kertas-kertas berselerak...tengok semua, semua SERABUT...ohh....nak cuti...tak larat nak layan keSERABUTan ni dah....

18 comments:

fiza said...

Saya yg baca pon rasa serabut...ekekeke...smoga serabut tu cpt hilang ☺☺

SumeSakan said...

wahh serabutnya dia...kena bercuti nih kasi ilang keserabutan yg ada...hihihihi

izzah said...

hehe...serabut jadinyer yek...hehe....tulah...adat ujung2 tahun ni,semua jd serabut...

rohayu osman said...

boleh amik cuti... hilangkan serabut...hehee

ayut said...

sabar..insha Allah klu bt pelan2x akan selesai...

Kakzakie said...

Jangan cuti kalau cuti naik kerja lagilah berserabut. Kalau staff kakak nie confirm kakak tak approve sebab tengah banyak kerja hihi...

izzah said...

k ayu:rancang dah nk bercuti ke mana weekend ni..nk ilangkan serabut..hehe..

ayut; guna sistem tu yg jd lmbat nk siap tu..kalau manual cepat je siap...sakit kepala dah ni...

k.zakie: special kes, leh cuti...hehe...kalau x darah tinggi naik lg...huhu...

Nur farahiza said...

habis kan kerja , lepas too bercuti dengan senang hati ye :)
hehehehhe jangan serabut2

mintak tolong follow blog aka saya =)
http://anissmahdi.blogspot.com/
THANKS :)

Kesuma Angsana said...

KA pon tgh serabut curi2 masa BW ni

Nory Zoulkefle said...

hyee..salam kenal..

eita said...

sesekali bile penat kan..memang rasa serabut sangat2..rasa macam nak menjerit2 je....

takpe..nanti kan ada cuti sekolah..leh lah rehat sikit

izzah said...

Farahiza:thanks...gna sistem,tu yg jd lmbat siap keje...kalau manual,lama dh beres..:-)

KA:kita geng serabut rupanya...kihkih..

Nory:slm kenal

izzah said...

Eita:sebenarnya wktu cuti sek la masa yg plg xsesuai gi jln n nk melancong2 tenangkn fikiran sbb rmai org n makin serabut..,hehehe...

Tp kalau rehat kt umah,best2..:-)

Fendy said...

serabot dgn kerja dan mcm2...rasa mcm nak lari tempat yg xde keserabutan je...tepi laut ke...

izzah said...

Fendy:btl2 tu...cuti2 msia dh mula ni...leh dh klau nk plan gi jln rehatkn minda...

rieda_ffya said...

sy pon tgh serabut jugak..

AdanyaKauUntukku said...

akak pun serabot gak..pening pening pening...

dengan hal family lagik
hal anak sekolah lagik
ni blom masok hal opis..aiyakkkkk

izzah said...

Hehehe...ingatkn sy sorg je serabut...rmai rupanya ye...jom cuti2 msia...rehatkn minda ni..:-)