Tuesday, October 2, 2012

ALAHAI....

Apa perasaan anda kalau ada anak murid yang macam ni....

(abaikan grammar yang salah tu....terlalu banyak yang patut dibetulkan)

Entah dia masih lagi kebudak-budakan atau dia tak puas lagi bermain masa usia dia kecik-kecik dulu...tak paham sungguh daku...umur dah boleh jadi bapak budak, tapi masih lagi keanak-anakan...

7 comments:

Kesuma Angsana said...

tq share ^ tq h=juga for yr support sgt2 KA hargai saat2 mcm ni

izzah said...

U r welcome KA.,,u must be strong....Allah uji kita stakat yg kita mampu.....

Rosidah Binti Muhamad said...

Lol?...tergelak pulak bila baca..hahaha
Berbanyak bersabar jer la izzah...hehehe..

LYAfrina said...

hihi... kelakar..tp msti tersenyum jgk kan...

izzah said...

Rosidah:dah xlarat nak sabar dah ni....dia saje nk wat cabar keimanan sy..,.

Lyafrina:senyum jgk tp kt blkg bdk ni la,..klau gelak dpn dia nnti dia tmbah2 lg wat lawak bodoh dia....

ayut said...

teringt dulu kecik2x..agk ye cikgu bi kat sek rendah tu pening kot tanda buku.hahaha

Nora Karim said...

izzah... ni sekolah rendah ke menengah? sbb budak kolej pun tulis cam gini gak...