Monday, June 3, 2013

Aktiviti Bila Cuti Sek

Salam..

Bila time cuti sekolah, memang confirm akan berderet-deret jemputan kahwin yang bakal kita dapat kan... Daku pun tak terkecuali..tapi memang tak sempat nak hadirkan diri untuk semua jemputan..

Paling istimewa majlis perkahwinan my BFF, Siti Jawahir dengan pasangannya Mohd Rahim...moga berkekalan hingga ke syurga yek...

Geng-geng Ex SMKAP 3rd Batch....siap jadi reunion lagi tu..hehe... 

Malam akad nikah...background cantik lagi tu...cik Hannan 'lanyak' atas katil pengantin....

Nota Kaki: macam-macam cerita bila dapat kumpul ramai-ramai ni...seronok rasa...

12 comments:

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH buat pengantin..

Ira said...

Amboi.. Hannan seronok dpt lanyak katil pengantin ye.
Hehehe..

izzah said...

Khairin: thanks bg pihak pengntin...

ira: hehe...memang seronok je dia...maklum la..katil mahal n tilam empuk lg tu...mana xseronoknyer dia...

ieda immi said...

seronoknyeeee anak dara dah lanyak katil pengantin ekkee ;)

izzah said...

k ieda: feberet Hannan tu, lanyak katil super duper empuk....hehe...

are_lin@yu said...

berseri pengantin..hehe

Fifi Nadhrah said...

seronok bile kumpul kawan2 sekolah.. tapi kalau fifi.. selalu orang tegur da gemok.. :(

izzah said...

are lin: berseri2 dan happy sgt2 pengantin tu...

fifi: best memang best..tp lg best kalau lg ramai...masing2 bz dgn kenduri yg lain...so memang xsempat nk berjumpa...gemok tu sensitif tu fifi....xpe, gemok2 pun jnji comel...=)

wantie said...

Amboi...siap lanyak katil pengantin agi tu. Pengantin tak lanyak sekali ke...

Cho Zila said...

bff haruslah gembira rasa hati kitakan...

izzah said...

k wantie:pengantin tgh dup dap nk kawen...xtgk dh hannan lanyak katil dia tu...hihi..

k cho zila:betul tu...seronok bila semua bff dh kawen..nnti reunion, kumpul sekali dgn anak2 plk...

Liza Razak said...

cantiknya pengantin :)