Wednesday, June 20, 2012

Mana la nak cari kedai ni..

Kat mana la nak cari kedai yang jual nursing wear area kuantan ni yek...kedai online memang banyak but macam tak berbaloi je sebab kena caj harga pos lagi...kualiti kain pun kita tak tau lagi macam mana...really need help to find the shop...huhu...

6 comments:

a i m z said...

teruskan mencari! dont give up.
^^

teratak hati said...

nak cari kedai memang susah sikit yg jual nursing wear..tapi kat kuantan tu ada je kot..sebab tu saya suka beli online, tak yah pening nak cari kedai,nak keluar pun susah saya ni..puas hati beli online pun..kualitinya dan design lagi bagus dari yang jumpa kat kedai..

izzah said...

ada ke kdai online yg ok dr smua segi..leh tlg suggestkn x?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya tak dapat nak tolong, tak tahu :'(

~Sweet Honesty~ said...

tak dpt la nk tolong..kain baju kurung tau la..hihi

izzah said...

alahai....google pn xdpt nk tlg...huhu....