Monday, March 14, 2016

Langkawi, Malaysia

Throwback Langkawi Januari 2016..

Masa ni lepas pantang adik Hasif..Time for travel...

Kat kawasan atas kereta kabel..ni muka kakak Hannan yang tengah merajuk sebab penat..

Ikan duyung dengan anak duyung..kikiki

Van pinjam aka sewa sepanjang berada di Langkawi..

Semestinya kena ada potret family ke Langkawi..

Adventurous time..hahaha..si kecik Hasif pun naik boat..


Happy together-gether..Husna berpaling masa ni...

Kakak Hannan dan Kakak Husna dengan patung helang...

Muzium 3D..Adik Hasif diperkotak katikkan...Sian dia..Pasrah je tengok muka..hihi..

Pegang kuat bie..Jangan lepaskan tali tu..

Hello Kak Husna..hello..hello...

Nampak kepala botak je adik Hasif ni..hehe..


Antara pulau yang cantik di Langkawi..Tak ingat nama pulau dia..

Yang pasti, travel pertama untuk tahun 2016, adalah travel yang best sebab planning ke Langkawi ni dah lama, baru ni terlaksana..coklat semua xsempat nk snap pic...abis masuk ke dalam perut dlu dah...hehe..Papepun, next destination harap2 akan memberikan nostalgia yang lebih indah...chewah..Aku paling happy kalau dapat travel2 ni..biarpun berulang daru Kuantan ke KL then balik semula ke Kuantan....hahaha..ni tahap kaki asyik nak jalan n tak leh duk diam...

3 comments:

aizamia3 said...

Dah lama tak ke Langkawi..
Banyak perubahan ye dekat Tasik Dayang Bunting tu.. ;)

izzah said...

memang byk dh yg berubah..seronok leh mndi mnda kt tasik ni...xjemu n rasa nk gi lg..cuma penat nk mndaki bukit nk smpai ke sana je la..hihi..

aryan azra said...

Dah lama tak ke langkawi,bestnya