Tuesday, April 23, 2013

Damai yang diperoleh



Salam A'laik...

Alhamdulillah baru pulang dari mencari kedamaian....tak jauh pun nak cari, still dalam negeri tempat kelahiran dan tempat berkhidmat...still dalam negara yang damai ni lagi....semalaman duk kat tanah tinggi ni memang tenang, memang mendamaikan dan memang boleh buang segala masalah....jimat kos tau sebab kat sini memang takde tempat bershopping-shopping...xpela, sebab main point ke sini sebab nak bersantai-santai sambil merilekskan minda...=)

Mercu tanda kat sini....dah pijak bawah jam tu tanda "I'M HERE"..


Bertopi n bersweater....macam sejuk sangat je nampak si Hannan ni...


Budak yang riang gembira dapat tunggang zirafah...

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya jalan2..

Fiza Rahman said...

Comelnya hannan ☺☺

izzah said...

yui:jalan2 memang best...yg xbestnya abis duit je la...=P

k fiza: =)

Mimi Azirah said...

alahai tomienye budak tecik nih

norhidana miswan said...

akak lum penah sampai lg kt sini, bile lah nk sampai... aiyan pun skrg dh pandai jln senang la nk bwk jln mana2... seronoknyer si comei tu naik kuda plastk

izzah said...

K mimi: bdk kecik yg excited dpt main...

K hidana:utk nk tenangkn fikiran leh la gi sini...tp mmg menghayati alam je la...aktiviti nk membeli belah mmg xde la...senang la kalau aiyan dh leh jln...xde nk brdukung je...

Sue-Rya Qistina said...

kalau g frasers hill mmg wajib amik gambar kt jam tu kan. hehehe. comelnya hannan. gigit sikit!

Cho Zila said...

sampai situ memang damai.. tapi nak menyampaikan ke sitiu tak berapa nak damaikan...
memang wajib bergambar kat jamtu...

Fifi Nadhrah said...

syoknye jalanjalan rehatkan diri..

izzah said...

k sue rya: hehe...tempat wajib jam tu kan...abis smua org que nk amik pic kt jam tu...

k cho: betul kak.....xberapa nk damai nk sampai kt fraser hill tu..nasib baik masa naik xmabuk,masa turun je perut gelodak lain macam...

fifi: hehe..sesekali, kna bagi reward untuk diri sendiri jgk...

Kakzakie said...

Tujuan nak berehat dah tercapai - nampak nyaman. Cantiklah topi adik:)

Kesuma Angsana said...

eee comelnyer dier

izzah said...

K zakie: alhamdulillah,hajat tertunai...

KA: thanks;-)