Thursday, September 6, 2012

Mood Raya Belum Habis

Alhamdulillah masih lagi dipanjangkan usia hari ni...

Lama tak menjengah blog sendiri...post-post pun banyak yang terbengkalai nak di poskan...terasa diri makin sibuk terutamanya dengan tugasan harian...hehe...biasala kan..lumrah hidup...walau tak sibuk mana pun kadang-kadang terasa jugak sibuk...=P

Mood raya pun still lagi 'hot' ni...jemputan rumah terbuka banyak yang tak dapat nak penuhi sebab asyik takde kat umah jer...memang sibuk berjalan....tiap-tiap minggu memang akan ada je destinasi yang nak dituju...baby hannan pun jadi makin serasi dengan perjalanan jauh sebab abi dan ummi dia memang rajin sangat berjalan2 ni..hehe...

Baru balik dari kedah menghantar pengantin baru...BTW nak ucap selamat pengantin baru pada my sister yang baru bergelar isteri...moga dapat jadi isteri yang terbaik dalam rumah tangga, dapat menjalankan amanah dengan baik dan moga rumah tangga yang terbina sentiasa aman serta di bawah lindungan Allah...aminn..

Berseri-seri si pengantin baru ni...

5 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat pengantin baru untuk pasangan :)

Kesuma Angsana said...

ramai juga yg wat majlis kawen raya2 ni ye

eynda said...

Selamat hari raya.... raya sebulan kan hehe... musim cuti sekolah jugak raya hari tu... ramai yg kawin :-)

LydSunshine said...

Selamat pengantin baru juga untuk adik izzah.

izzah said...

Betul tu...rayer2 ni smua pakat nk kawen...maklumla,pose 1bln pose jgk la utk knduri2 ni...hehe...