Tuesday, September 18, 2012

Naik Kapal Terbang FREE

Asal sebut FREE je mesti semua orang suka kan...diriku pn sama...=)

Air asia buat promosi lagi..FREE tambang but hanya bayar airport charges and fees sahaja...booking online dah dibuka start harini untuk dalam malaysia..yang luar negara kena tunggu esok la yek...sape-saper yang yang nak FLY dengan AIR ASIA boleh la buat tempahan sekarang...tau tau website dia, just google je or leh klik pada pic kat bawah ni...


Booking Period :
18 September 2012 - 23 September 2012
Travel Period : 1 April 2013 - 30 September 2013
 

Langkawi RM 26.00
Penang RM 26.00
 Kuala Terengganu RM 26.00
Kota Bharu RM 26.00
Alor Setar RM 26.00
Johor Bahru RM 26.00

Bintulu RM 45.00
Sibu RM 55.00
Sandakan RM 55.00
Kuching RM 55.00
Tawau RM 65.00
Labuan RM 65.00
Miri RM 65.00
Kota Kinabalu RM 65.00


NOTA KAKI: Siapa cepat dia dapat....book sekarang...

5 comments:

Kesuma Angsana said...

wah tq2 share this yek

Hilmirda Daud said...

Best... tapi tak tau nak gi maner.

izzah said...

Kesuma;u r welcome

Hilmirda;gi lgkawi pn ok...gi blk br baper rm...gi rm26 je....

LydSunshine said...

Mmg suka bila AirAsia buat promosi mcm ni. Kalau time yg kita pilih tu mmg kita dpt pegi, mmg syok. Tapi kalo tima tu tetiba ada hal tu yg tak syok.

izzah said...

Lyd:mmg kna cari masa yg btl2 ssuai la...tp mcm awk yg tgh pregnant ni,early pregnancy xelok naik flight...tggu kndungan bsr dlu skit...