Saturday, October 8, 2011

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER LAGI

             
Menarik segmen ni..credit utk Cik May sebab buat segmen ni..

Sangat membantu tmbah blogger baru mcm aku ni yg baru jer nk berjinak2 dgn alam blog ni...

                      So, saper2 yg nk join segmen ni leh klik kt SINI utk tau maklumat yg lebih lanjut..kita pakat2 tmbah kawan2 yek...

Tarikh tutup 31hb oktober 2011...so,tggu apa lg...byk lg masa ni...hehehe....



12 comments:

Cik Nurul said...

terjah balik dari segmen yang sama...done follow u!

~salam perkenalan.. =)

a i m z said...

im here to follow u d back!
thanks 4 following me yahh.

http://rekrometeo.blogspot.com

izzah said...

thanks everyone =)

AdanyaKauUntukku said...

kite dah follow awak..thanks

muhd firdaus said...

dah follow awak,... jangan lupa follow me back ok,..
dari segmen yg sama

~ Secantik hati ~ said...

terjah balik dari segmen yg same!! done folo u..

~aYu~ said...

dh follow.. jmput singgah blog sy yer..:)

YNA said...

salam kenal :)

yna suggest x perlu guna word verification utk memudahkan kwn2 komen :)

happy blogging :)

Ana Adni Collection said...

nice blog... dah follow awak...
jom singgah n follow blog saye plak...
jom enter contest kat blog saye gak..
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/contest-kenangan-terindah-hari-raya-ku.html

Asyikin said...

hye, baru ada masa singgah.... selamat berkenalan, dah follow awak dah :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

maszull said...

assalamualaikum salam kenal... mama dtg dr segmen yg sama dah follow sini jom dtg blog mama n kalau sudi follow mama yer...:)

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html folo me back. :)