Tuesday, October 25, 2011

Jom shopping

      Sempena cuti pjg (kt pahang ni), kakak kesayangan aku ajak la aku bershopping sambil berjalan2 ke GM klang....kitorang yang mmg xtau jalan ni main aci redah jer...hehehe..wat2 pro jalan nak gi sana padahal ni pertama kali kitorang pergi GM klang ni..

     Tujuan asal adalah untuk me'shopping' apa-apa yang patut memandangkan kitorang dah lama tak keluar sama2 jalan2 shopping ni..hehehe..kitorang keluar awal jgk dan sampai pun awal kt GM klang...sebelum bertolak tu, sempat la sesat larat tapi kitorang still jgk sampai awal...hehehe..belum pukul 10 dah sampai kt depan pintu masuk GM klang tu tau...terasa mcm pekerja kat sana plk..kui kui...

Hasil dari encik google

      Memang rambang mata bila masuk ke sini...mcm2 barang dijual...yang paling bestnya, kt sini kena beli byk2 baru dpt harga murah..kalau takat nak beli satu jer,memang xdapat tawar la harganya...

      Bangunan dia adalah dalam 6 bijik kalau xsilap aku...naik lenguh jgk la kaki tumit aku round petak bangunan dia...yang peliknya, akak aku yang sorang ni xlenguh2 pn kaki dia..siap nk tawaf lagi skali jer..... aduii..aku?mmg xlarat la tambah2 sejak berat badan naik ni..mmg xlarat nk jalan lama2...hehehe..

       Sempat la kitorng rembat 8 botol myk wangi...best2...yg bestnyer myk wangi ni kalau beli 2 botol harga dia rm50,tp kalau amik 8 botol leh jadi rm120...so, apa lagi kitorg angkut la sampai 8botol..kui kui...puas ati...leh bwk mandi lagi myk wangi ni...heheeh...

      Byk lagi yg best2 kat sana...disebabkan keghairahan aku + akak aku shopping so, kitorg xsempat nk snap pic...handbag2 LV murah2, baju2 baby, kerongsang mcm2 bentuk n corak, jubah mcm2 corak, hiasan2, rantai2, jam2 banyak lagila..pendek kata mmg rasa nk gi sana lagi...hehehe....tapi kena gi awal la sbb waktu operasi dia dr kul 10am sampai 7 pm jer...

 Beg cute miut yang sempat dirembat dengan harga yang sgt best..

 LV ni dibeli oleh kakak aku...cadangnya nak jgk beli satu dua but xder yang berkenan di hati..huhu..


~ Nota Kaki ~ Nak tggu En Hubby xbz, pastu nk ajak gi shopping kat sini lg..=)

2 comments:

YNA said...

teringin gak nak pergi GM klang tp xda masa lagi nak pergi.. cam cbuk sgt je kan? hehe

best x?

izzah said...

sgt2 best utk kaki2 shopping..try la gi..mmg cnfirm puas hati...hehehe...