Thursday, January 2, 2014

Semuanya BARU??

Ho ho ho..

Entry pertama untuk tahun 2014 ni...

Alhamdulillah masih dipanjangkan usia untuk bersama suami, anak-anak dan keluarga tercinta...Macam biasa, bila sebut tahun baru, mesti azam pun kena pasang baru kan...hehe..daku tak kot...masih dengan azam yang sama macam tahun lepas sebab azam lum tercapai sepenuh nya lagi...
-nak sambung belajar
-nak pergi umrah dan haji
-nak melancong ke Beijing
-nak tambah anak  (dah tercapai tahun lepas)

So, renew je azam tahun lepas...kikiki...

Sempena tahun baru ni jugak, daku nak upgrade semua benda jadi baru..termasuklah diriku ini...hehe..blog dah cantik dengan wajah baru...diri sendiri pun kena buat perubahan jugak ni...

skin blog dlu...lama-lama bosan..tukar plk kat bawah ni..


last yang ni sebab Husna dan lahir...kak Hannan pun dah besar...

KINI BERTUKAR...

>
>
>
>
>
>
Tak cantik mana pun sebab tengah takde idea..yang penting colourful sebab tema tahun ni "COLOUR YOUR LIFE"..hehe...


Nota Kaki busuk: Harini sangat best sebab daku still dalam cuti lagi...seronok sangat sebab takyah kelam kabut bangun awal, nak siapkan anak-anak..pastu antar ke pengasuh...no..no..no...takyah lagi buat masa ni..memang heaven rasa...soooo heaven...tak payah nak hadap buka toya budak-budak yang terpaksa datang sekolah untuk hari pertama...hehehe...


17 comments:

Wafee said...

Hehe... Yes, Beijing pun termasuk dalam list saya tahun ni... Harap-harap hajat kita sama-sama dimakbulkan... Amiiinnn :)

izzah said...

ye ke wafee..insyaAllah..doa2 moga hajat kita tercapai yek...aminnn...

Ira said...

salam izzah..
wah blogskin baru..cantik2!!!
bestnye masih cuti lagi..
takpe sementara ada cuti tu..cuti puas2.. nnt da keje.. rasa nk cuti jek.. hehehe...

norhidana miswan said...

menulis dr hati menulis with iman hehhe....

izzah said...

Ira: hehe..comot je rasa...saje nk tukar mood smbil2 layan 2 bdk kecik dlm umah ni...hehe..

izzah said...

K dana: that is right..yg pnting iman kna letak paling atas...

LydSunshine said...

izzah cikgu ke? berapa lama lagi cuti ni? Blog ni dah berubah rambut. Patut le nampak mcm tak kenal je mula2 tu.

Fifi Nadhrah said...

selamat tahun baru masihi izzah.. alhamdulillah.. ade jugak azam yang tercapai.. rase cerie bile singgah sini..

AnneRaini said...

serba baru ye..rajin betul. sy ni ntah bila nak dtg mood rajin.

ayut said...

Entry pertama ayut blm ada lagi utk 2014 ni.cane tu?hihi

izzah said...

Lyd: ha'ah...smpai ujung bln 1 ni...mntak cuti 3bln lps brsalin...hehe
..merehatkn minda dgn ank2 lg best...

izzah said...

Fifi: slamat thn baru jgk..jom pakat2 kita tunaikn azam tahun baru ni...hehe...ceria yek...rajin2 la sggah nnti...

izzah said...

Anne: saje tukar mood plk...bkn rajin mana pn...hehe...kbetulan ada masa ank2 tgh tido..ummi dia pn apa lg...bg masa utk blog plk la..

Ayut: pengantin baru bz..tu yh xsmpat tulia entry baru tu yek..=p

Khai♥Rin : anies said...

cantik2

izzah said...

Anies: Hehe..tq2...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah... serba baru... (^___^)

izzah said...

Pn eeiyss: hehe...utk naikkan smangat, tu yg byk bnda kna tukar baru tu...