Monday, January 20, 2014

Cotton oh cotton

Salam all...

Nak promote bisness sikit ni... Bagi peminat cotton, anda boleh meneruskan pembacaan anda...

Cotton ni ada banyak jenis...Dari zaman nenek kita lagi, diorang dah guna cotton ni bagi membuat pakaian...Salah satu sebab kenapa jenis cotton dipilih, cotton ni sangat sejuk...Lagipun, jenis kain cotton ni adalah yang menyerap peluh...Sebab tu kita tengok, kain baju budak-budak sekolah menggunakan kain jenis cotton...

Masa zaman daku kecik-kecik dlu, mak suka sangat belikan kain cotton dan buatkan baju untuk daku dan kakak daku...Masa tu corak cotton banyak yang jenis bunga kecik-kecik ni...Yang kartun-kartun ni pun ada jugak, cuma tak banyak la...Kalau yang jenis kartun ni, mesti mak jahitkan jadi baju tidur...Memang riang gembira la dapat baju corak kartun comel-comel...Zaman sekarang ni, cotton ni dah jadi makin trendy...Banyak corak yang cantik-cantik dan yang paling daku suka jenis warna terang-terang ni...Rambang mata la tengok cotton cantik-cantik sekarang ni...Paling cantik, lepas jahit baju cotton ni, jahitkan pulak manik-manik...Cun-melecun jadinya baju tu...Tak caya leh cuba nanti yek...

So, kat sini daku nak bagitau lepas panjang lebar membebel tadi....Daku sekarang ada menjual cotton ni...Banyak corak yang jadi idaman kalbu...Pada yang nak dapatkan cotton dari daku, leh klik pada page FB daku ni... S&H Solehah Store..

Daku tepek sikit cotton yang ada di kedai online daku ni..





Cantik-cantik kan...Murah pulak tu..Rate harga HANYA dari RM68-RM75..Postage dan masuk sekali...Cotton ni semua dari Vietnam tau...So, nak tengok lebih lagi jom like page FB ni S&H Solehah Store... Sekarang ni tengah ada promosi untuk yang bertuah dapat kain cotton FREE...Syarat-syaratnya ada dalam page FB tu yek...jengok-jengok la yek...

Nota Kaki: Jazakallah hukhairan Kasira...Terima kasih in advance pada yang sudi LIKE FB page tu yek =)

19 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Cantik2 belaka! Peminat cotton mesti rambang mata ni! ;)

Ira said...

Wah cantiknya.. Selamat berbisness ye :)

wantie said...

Akak ada sehelai skirt yg bunganya mcm kat picture last tu.

izzah said...

Anies: memang rambang mata pun...sy sendiri yg jual pun rambang mata jgk ni...hehe...

izzah said...

ira: thanks a lot..

k wantie: la hai..ye ke...leh plk sama yek...hehe....

- AZIE - said...

ok..sy like..meh nk cuci mata sat

- AZIE - said...

ok..sy like..meh nk cuci mata sat

izzah said...

azie: thanks a lot =)

Cho Zila said...

seronoknyer der bisnes sendiri.. moga berjaya...

ct shah said...

kain cotton mmg best dan tak panas.cantik kain2 cotton ni.:-)

izzah said...

k cho zila: baru nk cuba2 berniaga ni...

izzah said...

ct shah: betul tu..cotton memang tak panas...memang best la pkai especially time musim panas...

ros_reeza said...

cantik-cantik :)

izzah said...

ros:jemputla sggah ke page fb tu =)

LydSunshine said...

cantiknye... saya dah like dah page tu kat fb.

AnneRaini said...

betulla, cotton2 skrg cantik2.

izzah said...

Lyd: thanks a lot =)

Anne: kan kan...byk yg cantik2 sekarang ni...

Fifi Nadhrah said...

tahniah... da ade kedai online.. seronoknye.. kalau fifi nak beli cotton senang la kan..

mama aryan said...

semoga berjaya dgn bisnes ye...inshaAllah