Friday, November 1, 2013

Anugerah Terindah

     Alhamdulillah baby ke2 dah selamat dilahirkan pada 28.10.2013 yang lepas di HTAA Kuantan pada jam 11.49pm...baby girl 3.3kg ni lahir betul2 sama birthday dengan aki dia...memang pengalaman terindah sebab dapat lahirkan puteri ke2 ni secara normal lepas baby 1st dlu czer...

     Nak share dengan semua birth story kali ni but tengah cari idea karang ayat...hehe...btw dah selamat semua n kisah seterusnya nanti daku sambung next entry...

Baby fresh from oven...

Sepet mata...

Nota kaki: tak tergambar perasaan excited dan happy bila dapat body touch dengan baby once baby dah keluar...nikmat yang tak terhingga dari Allah...Alhamdulillah...Hannan pun dah leh start panggil 'kakak'....Hehe...

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH3... apa nama baby?

- AZIE - said...

comelnya..putih gebu..tahniah izzah..

Kakzakie said...

Tahniah Izzah!! kakak kalau bab tengok baby memang exited benar. Moga semuanya sihat. Sementara ini berpantanglah dulu..

amirah said...

alhamdulillah..tahniahhh...comelnyaaa baby..

Fifi Nadhrah said...

izzah.. tahniah sangat2.. tak sabar tunggu birth story..

Ira said...

alhamdulillah...
tahniah izzah..
seronoknya dpt baby baru.
comey baby dia putih..
start cuti panjang la ye.. best2..
kakak hannan, jaga adik baik2 ye.

mama_saly said...

tahniah izzah.. ee geram tgk baby fresh ni.. comell..
berat bb kita sama lh masa lhir..hehe
apapun,slmt bpntang ya..:)

izzah said...

Anies: nama baby nur shafaa husna binti solahuddin...

Azie: thanks

K zakie: bestkn tgk baby...smua org akn jd excited...hehe...

izzah said...

Amirah: thanks. .

Fifi: nnti sy taip birth story yek...sy pn xsabo nk share dgn smua pengalaman yg best ni...xtrgmbar rasanya bila dpt rezki vbac...

izzah said...

Ira: kak hannan xpndai jaga adik lg...asyik dengki je bila abi n ummi dia pegang adik...hihi...nk kna ajar slow2 sayang kt adik dia...

Mama saly: thanks akak..tahniah jgk utk akak....seronok kn tgk baby kecik2 ni...hehe....

wantie said...

wah.. terbaik ni. boleh la celebrate b'day sekali ngan aki.

haish..bukan senang nak dapat share date mcm tu kan.. Tahniah.

izzah said...

K wantie: hehe..tu la...padahal masa baby kuar tu dh kul11.49mlm dh...mmg dia nk sama birthday dgn aki dia...he he. ...

mama aryan said...

alahai...comeynyer dia

izzah said...

Mama aryan...thanks a lot...syukur dah slamat smua...