Saturday, March 22, 2014

Koi dah tua..

Sungguh...kejutan dan ingatan itu adalah yang best untuk kita...terima kasih my siblings atas kejutan kek ni...berkongsi kek hari jadi dengan tuan doktor..hehe..adik tersayang dr hafzi...lahir bulan yang sama...tarikh je berbeza..

Berkongsi kek..(angah dan acik)

Tahun ni tahun last untuk 2 series. .nak masuk 3 series dah daku ni...huhu...usia makin meningkat dan harapan moga amalan pn makin meningkat jugak...terima kasih pada my hubby atas kejutan yang tak disangka2..ur wife ni menangis terharu tau...

Terima kasih untuk bunga yang cantik ni...

Nota kaki: terima kasih mak sebab lahirkan angah..sayang mak ketat-ketat...

9 comments:

norhidana miswan said...

best.... tanda ingatan kek tuh ngn bunga sejambak tuh... epy belated birthday dik... mule lg tuh 29thn....

Ira said...

happy belated birthday izzah..
ala..blum msk 3 series lg..
bestkan dpt surprise dr suami & family.. terharu n nak nangis. kalau ira dpt bunga lg la nangis agaknya.. hehe...

LydSunshine said...

happy bday Izzah. Bestnya dpt surprise party. Muda lagi la awk ni ye. Belum masuk 3 series.

ros_reeza said...

selamat ulangtahun kelahiran yer :)

amirah said...

hepi besday...moga tercapai semua yng dihajati hendaknya...cantiknya mungeee... : )

mama aryan said...

selamat ulangtahun izzah..terlambat sudah ucapannya tp xpe, moga pjg umur,murah rezeki dan berbahagia selalu..

wahhh bestnye dapat suprise dr en suami, sama lak dgn biras akak si ira tu,dpt surprise dr suami gak..hehehe

#tak penah dapat surprise apatah lg bunga..huhuhu

Fifi Nadhrah said...

happy belated birthday izzah.. lambat sangat da wish ni.. hihi..

AnneRaini said...

happy belated besday izzah..

Anonymous said...

' Integrate QR codes throughout press kits for delivery of in-depth information, such as specifications, case studies, and video testimonials for editorial review.
Even a child could figure out that the market worth of gold, ultimately decided by
politicians, will always be to a great extent influenced by psn code generator
car without any consistently high profile within the
portfolio of investors. Its that simple to get your free psn codes
or free playstation plus.

My web-site ... diabetic liquid diet