Wednesday, July 25, 2012

Sharing is Caring

Salam...

Sharing di petang hari...sebelum nak prepare juadah berbuka puasa ni, aku nak share something yang aku rasa sangat best...nak kena story mory sikit ni...(bukan nak promote yek...but just nak share pada saper-saper yang alami nasib yang sama macam aku ni...)

Lepas aku beranakkan anak aku yang sulung aritu, aku ada alami s**b***t yang agak kronik jugak la...bayangkan,aku leh duduk berumah tangga la dalam toilet tu...memang kalau sapa yang teringin nak qada' hajat lepas aku terpaksa pikir banyak kali sebab aku akan memonopoli toilet tersebut selama yang boleh..hehehe...memang bila time tu datang je (paham-paham la yek...hehe), aku memang rasa fobia yang amat...dah macam-macam petua aku pakai, ubat farmasi pun aku guna (yg cucuk2 tu), ubat kat nurse yang datang lawat pun aku telan, tapi macam xberapa nak jalan je...akhirnya, lepas aku cari dalam en google, tnya2, wat research skit, akhirnya aku jumpa benda alah ni...

Apa bendanya:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ni haaa..... 

Ni bendanya...vco catalyst (virgin coconut oil)..
Alhamdulillah....baru makan 1minggu pelawasan aku dah makin ok, dah xde masalah yang aku fobia sangat sebelum ni...yang paling best skali, air susu makin banyak (aku bf baby aku sendiri)....memang aku terkejut sangat...alhamdulillah rezeki ramadhan..anak aku pun boleh kenyang even umi dia berpuasa...alhamdulillah....

5 comments:

LydSunshine said...

Oh. Bagus ye virgin coconut oil ni? Nnt kalau saya perlukan catalyst ni boleh la saya contact izzah kan?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

anta la sekali details kat email saya ;)

izzah said...

lyd: eh2...sy lum jd ejen pn lg...just pengguna jer..hehe...

husna:segan i..hehe...

Kesuma Angsana said...

bagus ye! tq share

Cik CT said...

Salam kenal...:)