Wednesday, March 6, 2013

Hidup kena happy


Rasa down arini, so pic ni untuk penguat semangat...

chayyok2 untuk diri sendiri...

17 comments:

ayut said...

gigi 4 batang...hihihi...apa pon kuatkan semangat trus melangkah yer ^^

izzah said...

thanks ayut =)

Nory Zoulkefle said...

gerammnyer tgk die...comelll sgt kenapa..?

norhidana miswan said...

geram nyer nengok dia... senyuman dia blh ilangkan segala gundah gulana kite kan... akak kalu pnt ke migrain mcm nk pch kepala sampai umah nampak aiyan terus ilang dh skt tu

Ira said...

comelnye... hehe. mmg hilang stress kalau tgk anak kan. tgk gmbr pn jd la..

izzah said...

Nory:hehehe...mmg geram kt bdk ni...

K hidana: tu yg orang slalu cakap ank2 penyejuk mak ayah kan...hilang penat bila tgk muka anak..

Ira: true indeed;-)

Mrs Lurve said...

kemain dia renyis

Riedaffya ibrahim said...

Amboi,,gelak sakan ye,,,suke ati ye

izzah said...

Mrs lurve:renyis tu apa?xpernah dgr sblm ni...

Rieda:happy trlebih ni;-)

LydSunshine said...

Hahahah... tgk gmbr anak yg hepi mcm tu, saya pun bleh jadi hepi.

izzah said...

lyd:bagus2..sebelum lyd beranak tu kena happy2 je...nnti baby kuar pun asyik senyum jer..=)

ayut said...

arini tersenyum lebar tak yerk??hihihi ^^

Fifi Nadhrah said...

comelnye.. sabar ye izzah.. Allah bagi yang terbaik untuk kite tu..

Fifi Nadhrah said...

tahniah izzah.. fifi macam boleh agak kenape.. Allah know best izzah!~

Cleopatra Baladi said...

comel :)

izzah said...

Ayut:arini makin lebar senyum...

Fifi:thanks a lot...xtrjangka...hikhik..

Cleopatra:cute as mommy:-P

Cleopatra Baladi said...

:)